Tällainen pikapäivitys mielialasta, joka on täynnä räkää, ihmisten itsekkyydestä närkästymistä ja "kiitos, kun kiinnostaa, mitä mullekin kuuluu" - mielialaa - tai olisi, jos en olisi saanut kaikkea turhautumistani purettua yllä seisovaan taideteokseen x'D!

Ja pakkohan sitä oli pikachu piirtää, kun sain viime viikonloppuna odottamani pokemon Blackin (<3), jonka olen melkein vetänyt läpi: juu, minulla on elämä siinä ohella ja tiedostan olevani kaksikymppinen eläjä, mutta kuinka voisin vastustaa lapsuuden nostalgiatulvahdusta, kun avaan upouuden poksupelin, josta en tiedä mitään? Lisäksi ihana kämppikseni pelaa FireRediä koneella vieressä, niin on vielä kivempi napsuttaa omaa DS:ää, tuih~.

Ja viiiiiiielä yksi ja! Sain taideopinahjoni havainnon ja ilmaisun -kurssin (väli)lopputyöstä vahvan kakkosen* ja kuvan toteuttamisen omasta heikon kolmosen! Olin varma, että sieltä läsähtäisi ykkönen, jos edes sitäkään silmien eteen! Olen vieläkin hieman shokissa moisesta, mutta vähintään yhtä iloinen, vaikka flunssan sainkin stressitason laskettua olemattomiin!

* Arvosteluastoikolla ykkönen on tyydyttävä ja kolmonen erinomainen.