Eheheheh... aivan! Ajattelin hieman tuoda esille uusien nettisivustojen mahdollisia kompastuspisteitä niiden noviiseille selaajille ja niille rekisteröityville. Tämä sivusto on kohdallani osoittautunut loppupeleissä mahtavaksi; olen tutustunut sen kautta moneen uuteen ihmiseen ja saanut ystävänkin, jota olen päässyt tapaamaan tässä viikonloppuisin aina. Lisäksi olen saanut kaipaamani SETA -infoa tätä kautta, jonka pohjalta ensikuussa viimeinkin menemme kaveriporukalla kyseisiin pippaloihin - jeiih! Saa tulla moikkaamaan siellä sitten, jos kokee tunnistavansa meikätytön ;'D
 
Lisäksi näin syyskuuhun mahtui uusi kännykkä, kun vanhani otti kolmen vuoden palveluksen jälkeen eläkeläisoikeudet käyttään. Niinpä sain sitten pienen, vaaleanpunaisen, söpön Sony Erickson W100i Spiro Pinkin! Lisäksi olemme liikkuvan kuvan 2 -kurssilla tehneet yhteistä animaatiota Kapshyyyn ja Tuppuran kanssa, minkä pääten myös pääsin sinne saralle raivotautiseksi bloggeriksi.
 
Kyseisen projektin löydätte osoitteesta: http://projekti-deadline.blogspot.com, olkaa hyvät ja tutustukaa!
Ja vielä... antifestivaalit odottavat. Meikäläinen on siellä duunissa britannialaisen taiteilijan Elaine Kordysin sekä Svop/t teoksen valvojana- jännittää ihan hirmuisesti! Onneksi Tuppura on kanssani, joten hän lienee tulkkina mikäli menen aivan lukkoon, jos pääsemme taiteilijan kanssa juttusiin asti. Pitäkää peukkuja, etten sählää mitään edes paikallani seistessä!